Mijn naam is Anke van Zoest, ik ben moeder van 3 prachtige volwassen dochters. Mijn passie is werken met kinderen. Ik doe dat al ruim 25 jaar als Kinderverpleegkundige, met een klein uitstapje naar het basisonderwijs. Daarnaast ben ik 8 jaar geleden gestart met mijn eigen bedrijfje *Elefun* voor beweging en creativiteit, helemaal gericht op kinderen (www.elefun.eu). Op dit moment organiseer en geef ik daar alleen nog de creatieve kinderfeestjes. 

Hoe meer ik met kinderen werkte hoe meer ik besefte hoeveel kinderen er eigenlijk niet echt lekker in hun vel zitten. Ook in mijn eigen gezin zag ik veel met de kinderen gebeuren: het zusje zijn van een meervoudig gehandicapte zus, kind zijn van gescheiden ouders, dat zijn dingen die je niet zomaar even in je eentje verwerkt.

Op mijn werk bij het specialistisch verpleegkundig kinderdagverblijf 'de Schavuiten' kwam ik veel problemen tegen rondom het chronisch ziek zijn. Zo ben ik dan eindelijk 5 jaar geleden begonnen met de opleiding voor Kindercoach, gevolgd door de opleiding voor Kinder en Jeugdtherapeut want ik wilde nu wel echt wat kunnen betekenen voor kinderen. Ik wil ze laten stralen en ze laten voelen dat ze daar zelf voor kunnen zorgen.            Ik geniet van het contact met de kinderen en er is bijna altijd vanzelf een klik tussen het kind en mij.